Sami Korkiakoski - mietteitä Lahden humanistis-demokraattiselta duunarilaidalta Ruohonjuuritason ihmisyyttä - mopilla asiat järjestykseen

Eikö kansa ole oppinut mitään populistien lupauksista?

  • Eikö kansa ole oppinut mitään populistien lupauksista?
  • Olen ottanut tästä asiasta kantaa jo v. 2015.
    Olen ottanut tästä asiasta kantaa jo v. 2015.

Gallupit ovat kertoneet perussuomalaisten nostaneen kannatustaan Kokoomuksen kustannuksella. Tämä on tapahtunut esilletulleiden hoivapalveluiden ongelmien myötä. Perussuomalaiset yrittävät saada perustuslain muuttumaan, että saisivat tehdä vastoin kansainvälisiä sopimuksia. Tämä on selkeästi heidän agendallaan. Aina kun valitetaan vihervasemmistokuplasta niin kyllä se todellinen kupla löytyy tuolta politiikan oikealta laidalta. Perussuomalaiset tuskin saavat edes tulevassa eduskunnassa 2/3 osaa puolelleen, jos haluavat muuttaa perustuslakia.

Älkää ihmiset menkö halpaan!

Perustuslain toisen luvun ja kuudennen pykälän mukaan ihmisiä ei saa asettaa eriarvoiseen asemaan. Perustuslain kuudes pykälä tukee ihmisten yhdenvertaisuutta. Koskee muuten maahanmuuttajien etuuksia. Peruspalveluministeri Hanna Mäntylä katosi nopeasti vaalikauden alussa ministerin paikalta, kun yritti selvittää voiko maahanmuuttajien tukia leikata ja törmäsi perustuslakiin. Vastikään Jussi Halla-aho asetti maahanmuuttajat sekä työttömät vastakkain puheenjohtajatentissä. Työttömien keskusjärjestön puheenjohtaja sanoi Halla-aholle, että näin ei sivistysvaltiossa toimita ja sai suuret aplodit.

Voiko tälläinen puolue kuin perussuomalaiset tehdä minkään puolueen kanssa mitään yhteistyötä, kun ulostulot ovat näin räikeitä ja eriarvoistavia? Hallitusohjelmassa on syytä kunnioittaa ihmisen perusoikeuksia hallitusta muodostettaessa.

Uskon, että fiksut puolueet ajattelevat niin.

Sami Korkiakoski

lisätietoa Saku Timosen blogista: https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2019/02/08/mahdottomia... Suomen perustuslaki: https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset